Geplaatst op 4 Reacties

Mijn eerste boek “Drie Generaties en Ik”

Please follow and like us:

4 gedachten over “Mijn eerste boek “Drie Generaties en Ik”

 1. Hilde ik heb jou boek ” Drie Generaties en ik ” zo boeiend gevonden dat ik hier een reactie wil neerschrijven.
  Ik heb het boek bijna in één adem uitgelezen. Is het nu omdat ik je goed ken maar terwijl ik het las was het net of je zat bij mij en vertelde honderduit over je ervaringen, sommige triestig … om over na te denken, sommige dan weer heel grappig … om eens goed mee te lachen.
  Hilde jij hebt een toffe manier van vertellen … eerst een beetje wijsheid en dan de bijhorende anekdotes. De vele tips die je geeft zullen mij zeker bijblijven.
  Ik heb echt genoten van dit boek, ik zou zeggen: begin maar aan de volgende !

 2. Hey Hilde, ik heb je boek met veel plezier gelezen ! Het is vlot en beeldend geschreven en ik was bij wijlen tot tranen toe bewogen. Heel goed gedaan !

  én vooral … ik bewonder je voor je inzet voor al die mensen. Ben zeker dat jij het verschil maakt !

  Bedankt om dat met ons te delen !

 3. Blij met de aankoop van mijn boek! Aanrader en superlieve dame! Bedankt Hilde!

 4. Mijn schoonma en mijn vrouw hebben hem al gelezen en die waren heel enthousiast. Ondertussen is mijn schoonzus hem aan het lezen en daarna is het aan mij 😀 :D. Ondanks het feit dat mijn vrouw in haar enthousiasme den helft van de verhalen al verteld heeft ga ik hem toch nog lezen 😀 :D. Ik heb mijn vrouw nog nooit zo enthousiast geweten over een boek. Dat wil al iets zeggen ;-). Proficiat Hilde Beets !!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.