Over WillPower-Dreams

WillPower-Dreams

WillPower-Dreams

 

Al jaren ben ik geïnteresseerd in alles wat met een computer te maken heeft. Maar ik wilde steeds dat IETS meer kunnen doen  dan enkel maar de instructies volgen van een bepaald computerprogramma. Ik wilde zelf iets maken dat anderen zouden kunnen gebruiken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat mij het meest interesseerde en na niet al te lang zoeken op het internet heb ik besloten om een ‘Game’ te maken.

Galadhors Mystery” is dus mijn eerste’ Game’.

Ik heb alles zelf moeten uitzoeken. Meer dan wie ook weet ik dat ik heel veel tijd heb gespendeerd in het bouwen van mijn ‘Game’.  Meermaals ben ik terug van nul begonnen. En het resultaat mag er best zijn. Daarom, om je tijd te besparen, wil ik je alles uitleggen om zelf een mooi game te kunnen maken. Enerzijds maak ik je aan de hand van een gemakkelijke uitleg, illustraties en foto’s duidelijk welke instellingen je best kan gebruiken voor je ‘GameEngine’. Anderzijds vind je alle benodigde scripts om je ‘Game’ te laten werken zoals het hoort.

Daarom wil ik je m’n E-Cursussen voorstellen:

Er worden regelmatig updates en nieuwe cursussen  voorgesteld.

Schrijf je dus in op deze website d.m.v. bovenstaand formulier.

Alvast heel veel plezier met het maken van je eigen ‘Game’.

Deze E-Cursussen zijn bedoeld voor iedereen die een leuk spel wenst te maken.