Personages

Personages

In dit spannende avonturenspel zijn er twee personages die het voor het zeggen hebben. 

Namelijk: de “Dappere Katana” en de “Verschrikkelijke Doomlings”

PersonagesDe “Dappere Katana”

Zij is één van de personages die in dit avonturenspel de hoofdrol speelt.
Katana is de dochter van de broer van de Koning. Zij werd opgevoed door de koning. Katana’s vader was opperbevelhebber in het leger van de Koning. 

Hij is gesneuveld in de “Eerste Grote Oorlog” met de verschrikkelijke “Doomlings”. Zij heeft onder andere haar vechtlust en gedrevenheid van haar vader geërfd. Aangezien zij ongelooflijk sterk is kan ze bijna elke tegenstander aan. Door middel van haar Magische Zwaard kan ze de verschrikkelijke “Doomlings” gemakkelijk verslagen. Een slimme list is ook om ze gewoon proberen te ontwijken zonder een echte confrontatie aan te gaan. In de eerste plaats mag ze haar hoofddoel niet uit het oog verliezen. Dit is namelijk, de vier schatten trachten te vinden en zo vlug mogelijk proberen te ontsnappen uit het fort “Galadhor”.

Personages

De Verschrikkelijke “Doomlings”

Over deze personages is er niet veel goeds te vertellen.
De “Doomlings” zijn demonische wezens uit het diepste van de aarde, namelijk de “Onderwereld”. Ze zijn ontsnapt om ieder mens het leven zuur te maken. Wanneer je te dichtbij komt, staren de twee verlammende ogen van dit onwezenlijk monster je aan. Vervolgens voel je een brandende woede op je af komen. Dit is het moment om zo snel mogelijk uit hun buurt te geraken.